green header background

Vad skiljer Humm från andra kombucha??



Humm Kombucha är helt naturlig och utan tillsatser. En del andra varumärken tillsätter t ex. koffein. I Humm finns koffein naturligt i vårat te från start, men bryts ned under fermenteringen. Andra tillsatser kan vara Steviolglykosider som är ett sötningsmedel och en raffinerad produkt från växten Stevia, den gör produkten kalorifri men triggar också ett ökat söt-begär.

Humm´s naturliga fermenteringsprocess gör att det först bildas alkohol och nyttiga syror och vitaminer. Därefter bryts alkoholen ner av de av Humm kända bakterierna i vår ”SCOBY-kultur” och det bildas ännu fler nyttiga syror, vitaminer och bakterier. Humm´s naturliga fermenteringsprocess kräver inga tillsatser.

Humm innehåller därför naturligt väldigt många nyttiga ämnen i form av vitaminer, organiska syror, antioxidanter och även bakterier. Vår fermenteringsprocess säkerställer att Humm Kombucha är en alkoholfri produkt och att den även är en kylvara (pga. den levande nyttiga kulturen som finns i drycken*)

*De ekologiska fruktjuicerna, som Humm smaksätter sina produkter med, innehåller naturliga fruktsocker. Fruktsockret ger Kombuchans levande kultur näring.

Comments