Detta är kombucha
Fermenterat te med en lång historia – full av smak och näringsämnen. En över 2000 år gammal läskande smaktradition som vi förfinat med stor passion och noggrannhet.
Kombuchans helt goda egenskaper
Grunden i kombucha är svart te och SCOBY (Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeast). SCOBY är en levande kultur av bakterier och jäst som älskar socker! När vi blandar te, SCOBY och lite råsocker börjar SCOBY äta av sockret och omvandlar det till en mängd hälsosamma ämnen – en process som kallas fermentering. Innan SCOBY hunnit äta upp allt socker stoppas processen vilket lämnar kvar en härligt söt-syrlig dryck fullproppad med probiotika. En perfekt bubblare istället för vinet, drinken, läsken, juicen eller valfri annan dryck.
Hitta Humm


Varför Humm?
Vi ville skapa en helt god dryck med en smak som får dig att sukta efter mer och med ett innehåll som gör gott. Det vågar vi säga att vi lyckats med! Åtta helt goda smaker gör att det finns en Humm för varje tillfälle – från starten på din dag till långt in på småtimmarna. Humm är en ekocertifierad kombucha fri från allt vad tillsatser heter, producerat på det lokala bryggeriet i Gävle. Fermenteringsprocessen fyller dessutom varje flaska och burk med stor smak av högsta kvalité. Apropå smak, alla våra smaksättningar kommer från riktiga råvaror av högsta kvalitet, inga smakessenser eller så. Och vet du vad? Humm är fullkomligt opastöriserad och ofiltrerad för att behålla alla sina helt goda bakterier. Ställ den bara i kylen, skål!
Kolla in alla våra smaker


Vanliga frågor om kombucha
Det är många som har lite koll på kombucha, men inte helt. Här har vi samlat frågor som vi ofta får höra.